ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την εκλογή του κ. Βασίλη Κορκίδη στη θέση του Προέδρου του ΕΒΕΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Βασίλης Κορκίδης αναλαμβάνει τα ηνία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά σε μια δύσκολη συγκυρία. Πρώτον γιατί ο αείμνηστος Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Γιώργος Κασιμάτης είχε ανεβάσει ψηλά τον πήχη στην προσπάθειά του για μια αναπτυξιακή προοπτική της πόλης, αλλά και της στήριξης των συναδέλφων του.


Από την άλλη, σε ένα δύσκολο και μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον δεν υπάρχει για κανέναν, περίοδος χάριτος. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και η αποδοχή του Βασίλη Κορκίδη αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, αλλά και της υλοποίησης του σχεδιασμού που έχει γίνει. Να γνωρίζει ότι δίπλα του έχει έναν αξιόπιστο σύμμαχο και συνεργάτη. Το Δήμο του Πειραιά. Κοινοί μας στόχοι: ο Πειραιάς να γίνει η πόλη-ατμομηχανή της νέας αναπτυξιακής πορείας της χώρας, η δημιουργία θέσεων εργασίας, η στήριξη του εμπορικού κόσμου και της επιχειρηματικότητας και η δημιουργία ενός νέου μοντέλου συνεργασιών με τους φορείς της πόλης ως φυσικούς συμμάχους της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης