Υπεγράφη την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά στα γραφεία του ΕΣΠ.

Βάσει της συνεργασίας αυτής, ο Εμπορικός Σύλλογος θα εκδώσει την Κάρτα Προνομίων στα ενδιαφερόμενα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου, η οποία συνοδεύεται από ειδικά επιμελημένο έντυπο-κατάλογο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ο κάτοχος της Κάρτας Προνομίων –που δεν είναι πιστωτική, είναι διαρκής και αποτελεί πρωτοβουλία του ΕΣΠ- απολαμβάνει τις ειδικές τιμές που του προσφέρουν οι συμμετέχουσες πειραϊκές επιχειρήσεις. Τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου θα παρέχουν αντίστοιχα ειδικό προνομιακό τιμολόγιο στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γ. Ζησιμάτος, ανέφερε ότι τη δεδομένη χρονική συγκυρία, πρέπει να λειτουργούμε και να σκεπτόμαστε διαφορετικά, να ενώσουμε δυνάμεις και να προωθήσουμε κάποιες συγκροτημένες δράσεις οι οποίες έχουν να κάνουν και με το ενδυνάμωμα της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων και της κοινωνικής συστράτευσης και εξέφρασε αισιοδοξία για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Μ. Μενενάκου ενημέρωσε για την σημαντικότητα του προγράμματος που εφαρμόζει ο ΟΣΠ για την πρόληψη και προαγωγή της στοματικής υγείας από εθελοντές Οδοντιάτρους και τόνισε τη σπουδαιότητα της ισχυρής «συμμαχίας», όπως χαρακτηριστικά  αποκάλεσε την συνεργασία ΕΣΠ και ΟΣΠ.

Αμφότεροι, εξέφρασαν την  ευχή να υπάρξει η αναμενόμενη ανταπόκριση και η εν λόγω προσπάθεια να τύχει αποδοχής σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Β. Κορκίδης, ο οποίος συνεχάρη τους δυο φορείς για την πρωτοβουλία τους, η οποία όπως είπε δίνει ένα μήνυμα σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία και ευχήθηκε την επέκταση της συνεργασίας και με άλλους επιστημονικούς φορείς.

Στη συνέχεια εγκαινιάστηκε το πρόγραμμα «Ημέρες Πρόληψης» στον ειδικά διαμορφωμένο ισόγειο χώρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, το οποίο θα διαρκέσει έως αύριο Πέμπτη 5/12 με ώρα έναρξης στις 10.00 το πρωί και λήξη στις 2.00 το μεσημέρι, όπου οδοντίατροι παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ προληπτική οδοντιατρική εξέταση και σύντομη συμβουλευτική παρέμβαση στους εξεταζόμενους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης