Νίκη με 4-1 επί της Μέλμπουρν Βίκτορι πέτυχε ο Ολυμπιακός  σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Etihad Docklands Stadium της Μελβούρνης σημειώνοντας μάλιστα εξαιρετική εμφάνιση με άφθονο θέαμα.

Αυτός ήταν ο αποχαιρετιστήριος αγώνας του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», με τον Ισπανό τεχνικό να δέχεται τις θερμές εκδηλώσεις των ομογενών, που αναγνώρισαν και εκτίμησαν την προσφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ξεκίνησε με τη θεωρούμενη ως βασική ενδεκάδα του, δηλαδή τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Το σκορ άνοιξε ο Φουστέρ στο 10ο λεπτό, για να διπλασιάσει ο Φετφατζίδης στο 23΄ και στο 25΄, με το αυτογκόλ του Φράνιτς, να γίνει το 0-3. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1, καθώς οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Τόμσον στο 30΄ (το έκανε ο Τοροσίδης). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντιόγο, στο 88ο λεπτό.

Οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού (Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Χολέμπας) αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο και στη συνέχεια αναχώρησαν για το αεροδρόμιο της Μελβούρνης παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής πριν από την υπόλοιπη αποστολή, αφού τη Δευτέρα θα τεθούν στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης