Για περισσότερη από 1,5 ώρα Αντώνης Σαμαράς και Βασίλης Μιχαλολιάκος τα έλεγαν στο Μαξίμου με θέμα συζήτησης την επανέναρξη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι  θα διατεθεί στον Δήμο το ποσό του 1 εκ. ευρώ, για να γίνουν οι τελικές εργασίες και να ανοίξει τις πύλες του στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 21 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά και το κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν ιδιαίτερο θερμό, αφού οι σχέσεις είναι οι καλύτερες και μέχρι τώρα κι ο Αντώνης Σαμαράς, έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της πόλης.

Ο δήμαρχος Βασίλης  Μιχαλολιάκος , τον ενημέρωσε αναλυτικά για τις εργασίες που γίνονται μέχρι και αυτή την ώρα στο καμάρι της πόλης αλλά και για όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο  δημοτικό συμβούλιο, όπου μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η λειτουργία του θεάτρου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Β. Μιχαλολιάκος κυνηγάει πολύ τα θέματα της πόλης και δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταφέρει να «φέρει» τον πρωθυπουργό πάνω από 3 φορές τον τελευταίο χρόνο στο λιμάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης