Δεν θα φύγουν τα Δικαστήρια από το κέντρο του Πειραιά υποστηρίζει ο δήμαρχος Πειραιά. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στο Κανάλι -1 υπογράμμισε :
“Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κραυγάζουν να μην φύγουν τα δικαστήρια και δεν τους αρκεί η διαβεβαίωση, δεν τους αρκεί το γεγονός ότι δεν φεύγουν, ότι έχουν ανασταλεί ή ακυρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη μετακίνησή τους. Προσπαθώντας να πλήξουν το δήμαρχο, λένε ότι φεύγουν.
Απορώ με αυτούς. Τελικά τι θέλουν; Να φύγουν ή να μείνουν;

Το βέβαιον είναι ότι τα δικαστήρια μένουν, το βέβαιον είναι ότι αυτό το γνωρίζει και η κορυφή της κυβερνήσεως και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Το βέβαιον είναι ότι καλείται η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης να επιλέξει μαζί με τη Θέμιδα μεταξύ των κτιρίων που προσφέρει ο Δήμος.
Μια ιδέα του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, που ήρθε την Κυριακήhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10×10.png στο γραφείο μου, είναι όπως μου είπε: «να πάρετε εσείς δάνειο με την εγγύηση του δημοσίου να φτιάξετε π.χ. τη Ράλλειο ή τον Πύργο και την τοκοχρεολυτική δόση να την πληρώνουμε εμείς έναντι του ενοικίου κλπ.»
Αυτή είναι μια λύση. Άλλη λύση είναι : να φροντίσει έτσι η ηγεσία της κυβερνήσεως, ώστε να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.
Υπάρχουν λύσεις. Δεν είναι λύση να πάψει ο Πειραιάς να έχει τα δικαστήριά του. Αυτό ήταν μια ανοησία, με πρόθεση ή όχι δεν θα το κρίνω εγώ, η οποία ευτυχώς για τον Πειραιά ατύχησε στη διαδρομή”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης