Ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΟΣ ΙΙ» Ν.Π. 10599, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Αλεξανδρούπολης προς λιμένα Σαμοθράκης, πως εντόπισε σκάφος το οποίο έκανε χρήση καπνογόνου και οι επιβαίνοντες  προσπαθούσαν να κατασβέσουν πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε αυτό.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό σκάφος καταφθάνοντας στο σημείο προς παροχή συνδρομής, εντοπίζοντας το Ε/Π-Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Σ.Α. 366, με τρεις (03) επιβαίνοντες, εκ των οποίων μία (01) αλλοδαπή.
Συνοδεία ανωτέρω ιδιωτικού σκάφους, το «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», κατέπλευσε αυτοδυνάμως και προσδέθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, ενώ οι δύο εκ των τριών επιβαινόντων, παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθησαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης