Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση των υποψηφίων του Β. Μιχαλολιάκου

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση των υποψηφίων του Β. Μιχαλολιάκου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014, 23:03

Παρουσία χιλιάδων Πειραιωτών, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρουσίασε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Συνδυασμό του «Μας Ενώνει ο Πειραιάς».   Γνωστοί Πειραιώτες απ όλο το φάσμα, βρέθηκαν μαζί με χιλιάδες κόσμου για να δουν τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους.
Ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων ξεχωρίζουν εκείνα του Τάσου Μητρόπουλου και του Χρήστου Αρβανίτη, ποδοσφαιριστές και οι δύο του Ολυμπιακού.

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του:

Φίλες και φίλοι,

Πειραιώτισσες και Πειραιώτες,

αυτή η τόσο μεγάλη, η απροσδόκητα μεγάλη συγκέντρωση, που δεν την προσκαλέσαμε, αλλά είναι αυθόρμητη, ήρθε από μόνη της, ασφαλώς και με συγκινεί, ασφαλώς και με δεσμεύει.

Ο Πειραιάς στις 18 Μαΐου θα νικήσει και πάλι.

Φίλες και φίλοι, οι εκλογές δεν είναι μια διαδικασία εμπόλεμη.

Οι εκλογές είναι γιορτή, είναι γιορτή της δημοκρατίας, είναι η ώρα του πολίτη, είναι η ώρα του λαού.

Οι δημοτικές εκλογές είναι η ώρα του Πειραϊκού λαού και θέλω να σας πω ότι εγώ σε αυτήν την εκλογική  μάχη δεν έχω κανέναν αντίπαλο, κανένα κόμμα, κανέναν βουλευτή, κανέναν πρόεδρο σωματείου, κανέναν υποψήφιο δήμαρχο προπαντός.Θα είναι συνεργάτες μου, θα είναι δημοτικοί σύμβουλοι οι περισσότεροι, θα έχουν εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο.  Αντίπαλός μου είναι η ηττοπάθεια, τα προβλήματα του Πειραιά. Αυτά θα νικήσουμε όλοι μαζί, ο Πειραϊκός λαός.

Για αυτό να παρακαλέσω τους συνεργάτες μου που θα ανακοινώσω σε λίγο, να αποφύγουν τις αντιπαραθέσεις, διότι ο δήμαρχό σας είναι και η εγγύηση της ενότητας του Πειραϊκού λαού.

Δεν θα επιτρέψουμε να πάει στράφι ο αγώνας μας.

Θα Ενώσουμε τον Πειραιά.   

Φίλες και φίλοι, πριν από 3,5 χρόνια δημιουργήσαμε μαζί, όχι όλοι στην αρχή, μαζί όμως με τους περισσότερους την ισχυρή συμμαχία Εργαζομένων –Δημοτικής Αρχής –Πολιτών με συνέπεια να αλλάξουμε την πόλη.

Η αγάπη, η στήριξη, η εμπιστοσύνη και η σύμπραξή μας μου έδωσαν τη δύναμη και το κουράγιο να γυρίσω μαζί με τους συνεργάτες μου σελίδα, σε μία πόλη που όλοι είχαν ξεγραμμένη.

Σε μια πόλη που την είχαν δέσει χειροπόδαρα με μνημόνια πολύ πριν μπει η χώρα μας σε κρίση. Με ένα χρέος 150 εκ. ευρώ. 15 εκ. ευρώ ληξιπρόθεσμα, τους εργαζομένους απλήρωτους και την πόλη πνιγμένη στην κυριολεξία στα σκουπίδια.

Όταν η υπόλοιπη Ελλάδα ακόμη ευημερούσε, ο Πειραιάς είχε ήδη χρεοκοπήσει.  Υποχρεωνόταν να δανείζεται για να πληρώσει τα δανεικά και για να πληρώνει τους εργαζόμενους. Το  μέλλον του Πειραιά είχε υποθηκευτεί.

Όλοι μαζί πετύχαμε το πρώτο μεγάλο έργο: την ισχυρή συμμαχία Δημοτικής Αρχής –Εργαζομένων –Δημοτών. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα, αυτό δεν το διακινδυνεύουμε, αυτό μας δεσμεύει.

 Η συμμαχία θα ισχύει και μετά τις εκλογές και με αυτούς που δεν θα μας ψηφίσουν, γιατί είμαστε για όλο τον Πειραιά.

Πετύχαμε σε συνθήκες  εθνικής χρεοκοπίας να μειώσουμε το χρέος και να πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι στην ώρα τους.

Ανατρέψαμε, όπως λένε οι ναυτικοί, τη ρότα που οδηγούσε στην ξέρα. Χαράξαμε τη νέα ρότα του Πειραιά που τη διασχίσουμε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα χωρίς κομματικά λάβαρα, χωρίς μικρά και μεγάλα συμφέροντα, χωρίς παρωπίδες.

Το στοίχημα της δημοτικής αρχής ήταν να καταπολεμήσει την ηττοπάθεια. Η ηττοπάθεια είναι πολύ χειρότερη από την ήττα. Είναι ήττα χωρίς να δώσεις μάχη. Να υπερνικήσουμε το αίτημα των μειωμένων προσδοκιών - δεν είχαμε προσδοκίες οι Πειραιώτες - και να επιζήσει το όραμα για μια πόλη αντάξια της ιστορίας του θρυλικού στα πέρατα του κόσμου Πειραιά.

Μιας πόλης που έχει διαλαλήσει στις άκρες ολόκληρης της υφηλίου η παγκόσμια υπερδύναμη της χώρας, η Ναυτοσύνη.

Έβαλα την προσωπική μου σφραγίδα στο χρέος υπηρέτησης της πόλης και δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο. Από αυτήν την πόλη είχα εισπράξει αγάπη και εμπιστοσύνη για δύο ολόκληρες δεκαετίες.

Ο Πειραϊκός λαός με υπερψήφιζε πρώτο Βουλευτή της Α’ Πειραιώς και Νήσων. Παραιτήθηκα τότε από Βουλευτής, όταν μου έλεγαν όλοι ότι δεν θα μπω στον δεύτερο γύρο και δήλωσα δεσμευόμενος απέναντι στον Πειραϊκό λαό, ότι δεν θα επιστρέψω στην κεντρική πολιτική, όπως και δεν επέστρεψα.

  Διατυπώσαμε τότε ένα πολύ τολμηρό σχεδιασμό και δράσεις που έβαζαν τον Πειραιά στον χάρτη των φιλόδοξων πόλεων και τον έβγαζαν από τη μιζέρια και την παρακμή.

Παρακμή που εκτός από τη ζωή στην πόλη, οδηγούσε σταδιακά στην υπανάπτυξη και στον εκφυλισμό και της οικονομικής ζωής. Μιας πόλης που την εγκατέλειπαν ακόμη και αυτοί που σήμερα εμφανίζονται ως όψιμοι σωτήρες της.

Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε αυτά τα αυτονόητα που όμως κανένας δεν είχε καταφέρει να αντιμετωπίσει, για να γίνει ξανά ο Πειραιάς από πόλη παρακμής, πόλη προνόμιο ζωής.

Στα 3,5  χρόνια την ώρα που η κρίση «πάγωνε» την Ελλάδα, ο Πειραιάς «ζέσταινε» στην κυριολεξία τις μηχανές του.

Έβαλε μπρος τις δυνάμεις του για να περιγράψει την επόμενη ημέρα του εθνικού, αλλά και του διεθνούς του ρόλου  σε επίπεδου εμπορίου, πολιτισμού, αθλητισμού, ποιότητας ζωής. Και ασφαλώς  να βελτιώσει τις υποδομές της πόλης για να επιστρέψουν και οι ναυτιλιακές εταιρείες που έφυγαν, γιατί ο Πειραιάς είναι το κέντρο της Παγκόσμιας Ναυτοσύνης.

Φίλες και φίλοι, θα σας αναφέρω μερικά από αυτά που πετύχαμε.

 Πριν αναλάβω το τιμόνι του Δήμου Πειραιά, η δυσοσμία των απορριμμάτων, των σκουπιδιών σε «έπιανε» από την Ομόνοια ακόμη. Ξεβρομίστε τον Πειραιά. Αυτό ήταν  το μήνυμα. Πετύχαμε να έχουμε σήμερα τον  καθαρότερο Πειραιά των τελευταίων δεκαετιών, με το μισό προσωπικό και με τα μισά χρήματα. Και εμπλουτίσαμε το στόλο της καθαριότητας με 21 νέα αυτοκίνητα αποκομιδής, χωρίς να αυξήσουμε ούτε ένα ευρώ τα ανταποδοτικά.  

Αναπλάσαμε 11 πλατείες ενισχύοντας την κοινωνική αλλά και εμπορική ζωή της πόλης. Δημιουργήσαμε τέσσερα νέα πάρκα για τη γυμναστική, τη βόλτα , το παιχνίδι. Ανακαινίσαμε 33 παιδικές χαρές κατεστραμμένες.  Δημιουργήσαμε εκ του μηδενός 18 καινούργιες δημοτικές  χαρές.

Είμαστε δημοτική αρχή για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές.  

Να σας πω και αυτό που με έκανε να θυμώσω πιο πολύ από όλα. Δεν απέκρυψα ποτέ την καταγωγή μου. Είμαι υπερήφανος γι αυτήν. Όπως είμαι υπερήφανος για τους άγιους γονείς μου. Δεν ήσαν εφοπλιστές οι άγιοι γονείς μου. Ήσαν αγρότες της πέτρινης γης της Μάνης αλλά είχαν αρετές και αξίες – χωρίς να υποτιμώ κανέναν – που να μπορέσουν να μεγαλώσουν και να μορφώσουν τα παιδιά τους.

Όμως δεν είμαι Δήμαρχος της Μάνης. Είμαι Δήμαρχος του Πειραιά και εκτιμώ το ίδιο όλους τους Πειραιώτες.

Όμως θυμώνω. Το 5ο Διαμέρισμα να το παραλάβω χωρίς αποχέτευση; σπεύσαμε, κάναμε τις μελέτες, τα υποβάλαμε, τα εντάξαμε στο ΕΣΠΑ, τα δημοπρατήσαμε και τώρα εκτελούνται.

Αυτονόητο να έχει το 5ο Διαμέρισμα αποχέτευση; Αυτονόητο, έπρεπε να είχε εδώ και δεκαετίες.

Φίλες και φίλοι του 1ου Διαμερίσματος εκτελούμε ένα έργο τη βιοκλιματική πλατεία της Πηγάδας.

Σε 2 μήνες θα έχει τελειώσει. Θα είναι η ομορφότερη και πιο επισκέψιμη πλατεία του λεκανοπεδίου.

Δεν βάζω υποψηφιότητα ούτε για πρωθυπουργός ούτε για μάγος, ώστε να τα λύσω όλα με μεταφυσικές ικανότητες. Δεν πρόκειται με μια κίνηση να καλύψω όλες τις θέσεις ανεργίας, ούτε να σώσω την Ελλάδα. Δεν θα πω ψέματα ποτέ στα παιδιά του Πειραιά.

Σε κάθε εκλογές θα τους λέω, ό, τι είπαμε το κάναμε και με το παραπάνω!

Αυτή είναι η σχέση που έχουμε αναπτύξει. Δεν θέλω καμία επιείκεια.

Το μεγαλύτερο δημοτικό έργο που έγινε ποτέ στον Πειραιά εκτελείται τώρα, προϋπολογισμού 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Προλάβαμε  να κάνουμε τη μελέτη, να την τεκμηριώσουμε, να την υποβάλλουμε, να τους πιέσουμε να την εγκρίνουν, να εγκρίνουν τη δημοπράτηση, έγινε η δημοπρασία , οι ενστάσεις,  απορρίφθηκαν, υπάρχει εκεί εργολάβος και κάνει την ανάπλαση όλης της ακτής.

Από τον Άγιο Διονύσιο μέχρι τον Άγιο Νικόλαο. Πεζοδρόμια, νησίδα και οδόστρωμα ξηλώνονται, γίνεται εξωραϊσμός εξωτερικών όψεων κτιρίων, Τινάνειος Κήπος,  Τρούμπα, 2ας Μεραρχίας, Πασαλιμάνι, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν μέχρι το Πανεπιστήμιο, κάθετοι και παράλληλοι.

Αυτή την ώρα 129 έργα εκτελούνται.

Τα 70 έχουν τελειώσει. Ακόμη μεγαλύτερα έργα πνοής έπονται. Από τη Λεύκα μέχρι τον Άγιο Διονύσιο.

Ο μεγαλύτερος πεζόδρομος - ποδηλατόδρομος, εκεί που σήμερα είναι χαβούζα. 

Κάποιος το θεώρησε μικρό, λέει, γιατί το αναφέρουμε; Το αναφέρουμε γιατί πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας να έχουμε τιμή και μνήμη. Ναι έπρεπε να κατασκευάσουμε τη στήλη και να δώσουμε το όνομα στη πλατεία  Δωδεκανήσου και Αγίου Ελευθερίου, στον αείμνηστο Νίκο Λεγάκη. Τον τιμήσαμε και τον τιμούμε γιατί είχε αγωνιστεί για τα Καμίνια και τον Πειραιά.

Οργανώσαμε τα Δημοτικά μας Ιατρεία και δώσαμε το όνομα και τιμήσαμε τον αείμνηστο Τάκη Μελά , πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου του Πειραιά.

Σε λίγους μήνες από σήμερα σε ορισμένα σχολεία του Πειραιά οι στέγες θα είναι πλατείες με πράσινο, για 10 σχολεία. Είμαστε ο Δήμος με τις περισσότερες εγκρίσεις.

Φέτος το καλοκαίρι οι δύο παραλίες του Πειραιά, τα Βοτσαλάκια και η Φρεαττύδα, θα είναι οι πιο επισκέψιμες παραλίες του Λεκανοπεδίου Αττικής. Τις πήραμε από τους παραβατικούς και τις δώσαμε στον λαό μας.

Την ώρα που μιλάμε υπάρχει εργολάβος που στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του Δηλαβέρη κατασκευάζει το μεγαλύτερο Βρεφονηπιακό Σταθμό που έχει η Αττική.

Δεν θα ήμουν καλός Δήμαρχος, ούτε θα ήμασταν καλή Δημοτική αρχή, εάν κάναμε αυτά τα έργα και είχαμε ρωγμές στην κοινωνική πολιτική. Στον Πειραιά, στην πόλη της ανθρωπιάς, της γειτονιάς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, στα τριάμισι χρόνια που είμαστε Δημοτική Αρχή δεν υπάρχει κανείς που να κοιμάται σε παγκάκι, κανείς που να μην έχει ένα πιάτο φαγητό, κανείς χωρίς γιατρό και φάρμακα.

Όταν αναλάβαμε, στο κυριακάτικο παζάρι του Πειραιά οργίαζαν οι νονοί του παζαριού. Αιωρούνταν οι άδειες κατά χιλιάδες, φωτοτυπίες. Αυτονόητο ότι κόψαμε τον ομφάλιο λώρο των νονών; Τότε γιατί δεν τον έκοβαν οι άλλοι; Μήπως είχαν εξαρτήσεις; 

Ο Δήμος Πειραιά επί των ημερών μας έχει την τιμή να είναι ο μόνος Δημόσιος Οργανισμός που κατόπιν επιμονής του Δημάρχου του προς τον Πρωθυπουργό της χώρας διεξάγεται διαχειριστικός έλεγχος και για τη δική μας θητεία και σε βάθος δύο τετραετιών πίσω. Γιατί είναι άδικο κάποιος να μην έχει βάλει το χέρι στο μέλι και να πλανάται υποψία. Όπως είναι άδικο για το λαό μας, των ανέργων και των χαμηλοσυνταξιούχων, κάποιος να έχει βάλει το χέρι και να πηγαινοέρχεται ως μέγας.

Όταν ανέλαβα Δήμαρχος είπα θα ξεβρομίσουμε τον Πειραιά από ό, τι τον ρυπαίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτό το «μεταφορικά» ενόχλησε. Η διεξαγωγή του διαχειριστικού ελέγχου ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Δεν πειράζει να ενοχλούνται. Καιρός είναι να απαλλαγεί ο δημόσιος βίος της χώρας από τη διαφθορά. Όσο υπάρχει διαφθορά, δεν υπάρχει Δημοκρατία!

Ο Πειραιάς βγήκε από τη διεθνή απομόνωση. Το 2015 ο Πειραιάς θα είναι η Ναυτική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το 2021 ο Πειραιάς θα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Το λέμε για ένα θεσμό που επέβαλλε στην Ευρώπη η Ελληνίδα Μελίνα Μερκούρη. Το 2017 έρχεται στον Πειραιά το Μετρό.

Ετσι αλλάζει ο Πειραιάς. Με έργα και όχι με λόγια.

Άλλοι λένε ότι θα ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΛΠ. Εμείς λέμε να περάσουν οι μετοχές του ΟΛΠ στο Δημο του Πειραιά. Εάν περάσουν στο Δήμο του Πειραιά δεν πωλούνται οι μετοχές.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ / ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ

1

ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

3

ΑΚΤΣΟΓΛΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4

ΑΛΦΑΤΖΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5

ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

6

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

7

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΕΡΡΙΚΑ)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

8

ΑΝΤΑΣΟΥΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΑΝΘΗ

ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

9

ΑΡΑΠΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

10

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

11

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

12

ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

13

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

14

ΓΑΝΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΗΜΙΝΑ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

15

ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΥ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

16

ΓΙΑΝΝΙΡΗ-ΧΑΜΠΙΛΟΥ

ΣΜΑΡΩ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

17

ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

18

ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

19

ΓΡΥΠΑΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

20

ΔΑΒΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

21

ΔΑΝΙΗΛ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

22

ΔΗΜΑΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

23

ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΑΡΑΝΤΟΣ

ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

24

ΖΑΧΑΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

25

ΖΑΧΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

26

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

27

ΚΑΛΑΓΙΑ - ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

ΣΥΖ. ΗΛΙΑΣ

28

ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ

ΜΥΡΩΝ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

29

ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

30

ΚΑΛΟΣΚΑΜΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΑ)

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

31

ΚΑΡΑΤΖΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

32

ΚΑΡΕΚΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

33

ΚΑΡΛΕΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

34

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

35

ΚΑΣΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

36

ΚΑΤΣΑ

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΘΥΜΙΑ (ΜΕΡΦΥ)

ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

37

ΚΑΤΣΑΡΗ

ΑΝΝΑ

ΣΥΖ. ΗΡΟΔΟΤΟΥ

38

ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

39

ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΟΥ

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ - ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

40

ΚΑΤΣΙΚΑΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

41

ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

42

ΚΛΙΤΣΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

43

ΚΟΝΤΕΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

44

ΚΟΝΤΙΖΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

45

ΚΟΥΒΑΡΗ

ΕΛΕΝΗ

ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

46

ΚΟΥΒΑΡΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

47

ΚΟΥΒΑΡΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

48

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ

49

ΚΟΥΦΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

50

ΚΥΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

51

ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

52

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΖΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

53

ΛΑΟΥΛΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ

54

ΛΙΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΛΓΑ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

55

ΛΙΩΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

56

ΛΟΓΟΘΕΤΗ

ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

57

ΛΥΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

58

ΜΑΘΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

59

ΜΑΚΡΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

60

ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ

61

ΜΑΡΚΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

62

ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

63

ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ

64

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

65

ΜΙΤΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

66

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

67

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

68

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

69

ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

70

ΝΤΑΒΕΛΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

71

ΞΥΠΟΛΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

72

ΟΒΑΚΙΜΙΑΝ

ΑΓΚΟΠ

ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΜΠΕΤ

73

ΠΑΓΙΔΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

74

ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑ

ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

75

ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

76

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

77

ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΟΥ - ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΣΥΖ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

78

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

79

ΠΑΠΠΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΜΗΝΑ

80

ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

81

ΠΙΕΡΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΑ

82

ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

83

ΠΟΥΛΙΚΑΡΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

84

ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

85

ΡΕΠΠΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

86

ΣΑΡΡΗ - ΓΩΓΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)

ΣΥΖ. ΙΩΑΝΝΟΥ

87

ΣΕΒΔΑΛΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ (ΤΙΝΑ)

ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

88

ΣΙΓΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

89

ΣΠΑΛΑ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

90

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

91

ΤΟΥΜΠΕΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

92

ΤΟΦΗ

ΡΗΓΙΝΑ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

93

ΤΣΑΚΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

94

ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ (ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ)

ΣΟΦΙΑ

ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ

95

ΦΥΚΙΑ

ΑΜΑΛΙΑ

ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΑΡΧΟΥ

96

ΦΩΤΙΝΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ

97

ΧΑΛΚΙΑ - ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ

98

ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

 

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ / ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ

1

ΑΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2

ΑΥΤΙΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

3

ΒΑΡΔΑΚΙΔΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4

ΓΙΟΡΤΑΜΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

5

ΓΚΕΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

6

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

7

ΙΩΑΝΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

8

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

9

ΚΟΝΤΟΥΛΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

10

ΚΟΡΜΑΛΟΥ

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

11

ΜΑΡΑΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

12

ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

13

ΜΟΣΧΟΒΑΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

14

ΣΑΒΒΙΔΗ

ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

15

ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

16

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Β' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ / ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ

1

ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ (ΒΑΛΕΝΤΙΑ)

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

2

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

3

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

4

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ

ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ

5

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

6

ΚΑΛΑΒΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

7

ΚΟΡΚΙΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

8

ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥ

ΑΝΝΑ

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

9

ΦΥΚΑΡΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

10

ΧΑΡΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11

ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

12

ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Γ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ / ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ

1

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟ

3

ΔΑΝΙΗΛ

ΕΛΕΝΗ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

4

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

5

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

6

ΚΑΡΙΝΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7

ΚΑΦΟΥΡΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

8

ΚΟΥΦΑΛΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

9

ΜΑΛΑΧΙΑ

ΑΡΓΥΡΩ

ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

10

ΠΟΥΛΙΚΑΡΑΚΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

11

ΡΑΛΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

12

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ / ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ

1

ΑΝΔΡΕΟΥ

ΜΑΡΚΕΛΑ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

2

ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

3

ΔΕΛΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ

4

ΔΗΛΕ - ΤΣΙΣΚΑΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

6

ΛΟΗ

ΝΙΚΗ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7

ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8

ΜΩΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

9

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

10

ΣΑΒΒΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

11

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

12

ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΚΗΣ)

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Ε' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ / ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ

1

ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

2

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ-ΠΙΕΡΡΟΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3

ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΥ

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ - ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4

ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

5

ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

6

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

7

ΜΑΔΩΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

8

ΞΙΦΑΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

9

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

10

ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11

ΣΚΥΒΑΛΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

12

ΧΑΛΑΡΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Απριλίου 2014, 00:03


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα