Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΝΑΥΡΟΥ» Βόλου, 94χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανάκριση, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βόλου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ» Πρέβεζας, 74χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προανάκριση, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΙ» Σαλαμίνας, 82χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αναστάσεως Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΤΗΜΕΝΙΟ» Αργολίδας, 75χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ναυπλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης