Θα μπορούσε κανείς, ύστερα από τη χθεσινή εντυπωσιακή συγκέντρωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον ΟΛΠ, να πει το κοινότυπο ”Ο Πειραιάς ψήφισε”!
Εγώ θα πω ότι ο Πειραιάς μίλησε ή μάλλον καλύτερα βροντοφώναξε πως έχει Δήμαρχο, τον οποίο και εμπιστεύεται!

Έχω ζήσει τις εποχές των μεγάλων πολιτικών συγκεντρώσεων… μάλλον μερικές από τις τελευταίες, μιας και τα τελευταία χρόνια κανείς ή έστω ελάχιστοι πολιτικοί τολμούν να πραγματοποιήσουν ανοιχτές συγκεντρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ειλικρινά, ενώ ήμουν σε θέση να γνωρίζω ότι χθες, στην επίσημη ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του Βασίλη Μιχαλολιάκου για το Δήμο Πειραιά, θα έδινε το παρών αρκετός κόσμος, δεν μπορούσα να διανοηθώ αυτό που συνέβη. Το αδιαχώρητο δηλαδή!

Αλλά, η μαζικότητα δεν είναι το παν! Εξίσου σημαντικό και ελπιδοφόρο για τον τόπο μας, το γεγονός ότι τον Δήμαρχο Πειραιά αγκάλιασαν πολιτικοί και πολίτες από όλους τους ιδεολογικούς χώρους… Αναδείχθηκε λοιπόν χθες το υπερκομματικό της υποψηφιότητας Μιχαλολιάκου, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη!

Και ακόμα πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η νέα γενιά του Πειραιά ήταν εκεί!
Σηματοδοτώντας την αλλαγή, αλλά παράλληλα περνώντας μήνυμα για την ενεργό συμμετοχή των νέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι φορείς του Πειραιά παρόντες! 

Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη χθεσινή συγκέντρωση σα μια γιορτή για τον Πειραιά!

Πιστεύω λοιπόν ότι οι Πειραιώτες έστειλαν μήνυμα! Έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Δήμαρχο που αν μη τι άλλο είναι παρών και προσπαθεί… πόσο μάλλον στον αποτελεσματικό Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι τις εκλογές, οπότε και θα πιστοποιηθεί στην κάλπη η επιλογή των Πειραιωτών… Υπομονή μέχρι τότε!

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό “ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ” του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης