Στα χέρια των ανδρών του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου έπεσε το πρωί της Παρασκευής ένας 21χρονος κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο.

Η σύλληψη του σημειώθηκε, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του και εντός σακιδίου μία (01) νάιλον συσκευασία ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 975 γραμμαρίων και μία (01) νάιλον συσκευασία καπνού αναμειγμένη με καπνό και ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 19,5 γραμμαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια συνελήφθη μία 19χρονη, η οποία διέμενε προσωρινά με τον 21χρονο, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της παρουσία Δικαστικής Λειτουργού και κατόπιν ενδείξεως από αστυνομικό σκύλο βρέθηκαν ένα (01) μαύρο γυναικείο τσαντάκι με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, ένας (01) μεταλλικός θρυματιστής με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού καθαρού βάρους 0,6 γραμμαρίων, ένα (01) κινητό τηλέφωνο, ένα (01) ακτοπλοϊκό εισιτήριο στο όνομα του 21χρονου, μεγάλη ποσότητα με κενά ισομεγέθη αεροστεγή σακουλάκια συνολικού βάρους 64 γραμμαρίων και μία (01) απόδειξη ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο όνομα του 21χρονου μαζί με έναν 19χρονο αλλοδαπό.

Ύστερα από έρευνες που έγιναν μεσημβρινές ώρες σήμερα από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής εντοπίστηκε ο 19χρονος αλλοδαπός στο σταθμό ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Χανίων όπου και συνελήφθη. Σε σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε να κατέχει μία (01) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη μεικτού βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης