ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθησαν στην πύλη εισόδου του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα  και καθ’ υπόδειξη του οδηγού, δώδεκα  αλλοδαποί οι οποίοι  εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του φορτίου του εν λόγω οχήματος, άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Ακόμη, συνελήφθη χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, 40χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει έναν  αλλοδαπό άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τρεις  αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα από την δεύτερη περίπτωση καθώς και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από την τρίτη.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και στην Ηγουμενίτσα άλλος ένας αλλοδαπός συνελήφθη χωρίς χαρτιά και κρατείται στο λιμεναρχείο.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης