«Σημαία ποιότητας και όχι ευκαιρίας η ελληνική»

«Σημαία ποιότητας και όχι ευκαιρίας η ελληνική»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 14:14


Για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ελληνικής σημαίας έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στην επικείμενη έκθεση «Ποσειδώνια» και στο τι απεικονίζει η διοργάνωση, τόσο για την Ελλάδα όσο και για τη Ναυτιλία γενικότερα.
Ο υπουργός μίλησε για τα πρόσφατα συμπεράσματα του συμβουλίου υπουργών και της Διακήρυξης Αθηνών, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Ε.Ε.Ε.), Θ. Βενιάμης, σημείωσε τη δυναμική του κλάδου εστιάζοντας περισσότερο στη διοργάνωση και στο τι απεικονίζει για τη Ναυτιλία, υπενθυμίζοντας το υψηλό ποσοστό που κατέχουν οι Έλληνες εφοπλιστές, στη παγκόσμια ναυτιλία, σε gt και dwt.
Αντίστοιχη τοποθέτηση έκανε και ο Πρόεδρος του Committee, κ. Χ. Φαφαλιός.
Ο Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε., ανέφερε ότι η Έκθεση είναι καταφανώς μεγαλύτερη σε αριθμό συμμετοχών σε σχέση με τα προηγούμενα «Ποσειδώνια», ενώ αυξημένος είναι και ο αριθμός των εθνικών περιπτέρων που θα βρίσκονται στην έκθεση ενώ για πρώτη φορά θα εμφανιστούν και ελληνικές επιχειρήσεις που θα αναπτύσσουν ρόλο σε τεχνικούς τομείς της Ναυτιλίας.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 14:15


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα