Την επιβολή έκτακτης εισφοράς στους Έλληνες εφοπλιστές προανήγγειλε σήμερα το πρωί το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος του.

Ο κ. Μπαλάφας ανέφερε ότι οι Έλληνες εφοπλιστές θα κληθούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στη διάσωση της χώρας συμφωνώντας σε μια έκτακτη εισφορά που θα τους επιβληθεί είτε με βάσει τα έσοδα τους είτε με βάση τη χωρητικότητα των πλοίων, όπως άλλωστε έχει ήδη προαναγγείλει μιλώντας στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖα κ. Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δηλώσεις του κ. Μπαλάφα αντέδρασε ο πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης που μετείχε στην ίδια συζήτηση αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί την πραγματικότητα μιας και οι Έλληνες εφοπλιστές ήδη συνεισφέρουν σημαντικά στην εθνική οικονομία έχοντας υψωμένη την Ελληνική σημαία στα πλοία τους.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, «κανείς δεν τους υποχρεώνει να έχουν υψωμένη την Ελληνική σημαία, την οποία μπορούν να αλλάξουν σε 24 ώρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: theseanation

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης