Στη Χαραυγή ο Χ. Βρεττάκος

Στη Χαραυγή ο Χ. Βρεττάκος

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014, 14:03

Το Σάββατο 15 Μαρτίου τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο περιοδεύσαμε στις γειτονιές της Ευγένειας - Χαραυγής. Στις όμορφες αυτές γειτονιές , μιλήσαμε με πολλούς κάτοικους -συνδημότες μας, ακούσαμε τις αγωνίες, τα παράπονα και τις προτάσεις τους και διαπιστώσαμε κι εδώ τον μαρασμό, στον οποίο έχει οδηγήσει την πόλη η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και την απόγνωση των ανθρώπων που βιώνουν την υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Αθλητικές υποδομές εγκαταλελειμένες, χώρους όπου τα παιδιά και οι μεγάλοι αθλούνται δίπλα σε σωρούς από σκουπίδια και σε φθαρμένους τάπητες. Το εργοστάσιο της ΔΕΗ που ποτέ δεν έφυγε και που συνεχίζει να επιβαρύνει το περιβάλλον ρυπαίνοντας με μαζούτ τη θάλασσα ενώ στο παρά πέντε , αγωνιστικά ,αποτρέψαμε την επικύρωση συμφωνίας για 25ετη παραμονή και επαναλειτουργία, όπως οραματιζόταν ο νυν Δήμαρχος εν κρυπτώ! Πεζοδρόμια-παγίδες για τους πεζούς, σχολεία που οι διαβρωμένοι σοφάδες στις οροφές αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τα παιδιά. 
Συναντήσαμε όμως και την ομορφιά μικρών κήπων που οι ίδιοι οι κάτοικοι δημιούργησαν και φροντίζουν σε δημόσιους χώρους ,παιδιά να επιμένουν να παίζουν , να γελούν και να τρέχουν στους δρόμους με τα ποδήλατά τους , ανθρώπους να μοιράζονται το μεσημεριανό τους φαγητό και το χαμόγελό τους σε υπαίθρια τραπεζάκια της γειτονιάς και μια θέληση ισχυρή, για αλλαγή του κατεστημένου που μας εξαθλιώνει. 
Στις γειτονιές μας οι δρόμοι έχουν τη δική τους ιστορία, είναι άλλοι δρόμοι, αγωνιστικοί κι ελπιδοφόροι. Στις γειτονιές μας οι άνθρωποι έχουν τον τρόπο να ανοίξουν τα αδιέξοδα .
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ . 
ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ , ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!!!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014, 14:05


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα