ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , βρίσκεται από σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο της 1ης Διεθνούς Ναυτιλιακής Εβδομάδας Λονδίνου(London International Shipping Week), που διεξάγεται από 9 μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.
O κος Βαρβιτσιώτης, κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του, έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Βρετανικής Κυβέρνησης, καθώς και με εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας.
Συγκεκριμένα, σήμερα, θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταφορών, αρμόδιο για θέματα ναυτιλίας, κ. Stephen Hammond, τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO) κ. Koji Sekimizu, καθώς και τον εκτελεστικό διευθυντή του ευρύτερου ναυτιλιακού τομέα του City του Λονδίνου(Maritime London) κ. Doug Barrow. Παράλληλα, συνάντηση θα έχει και με τον Αντιπρύτανη του City University και Pro Vice Chancellor του Cass Business School, κ. Κώστα Γραμμένο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το απόγευμα θα είναι o επίσημος ομιλητής στην εκδήλωση “Key Shipping Countries Reception”. Υπογραμμίζεται ότι η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται προς τιμήν των μεγάλων ναυτιλιακών χωρών, στη φρεγάτα του Βασιλικού Ναυτικού Northumberland, και ο κ. Βαρβιτσιώτης θα παρευρεθεί εκεί, κατόπιν ιδιαίτερης πρόσκλησης που του απηύθυνε ο κ. Stephen Hammond.
Αύριο, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου θα έχει γεύμα εργασίας με την Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας(Greek Shipping Co-operation Committee), που εδρεύει στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης