Εκατοντάδες «μεγάλα παιδιά» της τρίτης ηλικίας, πήραν μέρος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, που  πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας  Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή.

Με κάλαντα και  τραγούδια από τις χορωδίες των ΚΑΠΗ, με  κέφι, χορό και γλυκίσματα, σε συνολικά ένδεκα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, γιόρτασαν όλα τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος,  μεταξύ άλλων τόνισε:

« Γιορτάζουμε μαζί σας και  έχουμε σήμερα μεγαλύτερη  ανάγκη από ποτέ,  τη ζεστασιά του Χριστού, την Παρουσία  Του, στη ζωή μας.

Αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ας κοιτάξουμε δίπλα μας και ας προσφέρουμε από το περίσσευμα της ψυχής μας, στο διπλανό μας, στους συγγενείς μας, στους φίλους μας, στους γνωστούς μας,  στο συνάνθρωπο,  αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη γενιά των μεγάλων αγώνων δίνουμε από το πλεόνασμα της ψυχής μας φροντίδα και αγάπη. Η γενιά αυτή έχει αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες και τις έχει νικήσει.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα στον καθένα σας ξεχωριστά.»

Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρία Ευαγγελία Σαρρή, τόνισε:

«Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου, η Γέννηση του Χριστού, να φωτίσει τη ζωή μας. Ο Χριστός της Αγάπης  και της Ελπίδας  να γεννηθεί στις καρδιές όλων. Τα «μεγάλα μας παιδιά» να έχουν υγεία και να περνούν  όμορφα και δημιουργικά στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά,  της μεγάλης τους οικογένειας. Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης