Έχει γίνει χαμός από το βράδυ της Δευτέρας, όταν τα «καρντάσια» από τη Θεσσαλονίκη, στη σατυρική τους εκπομπή, σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τον τρόπο με τον οποίο το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζονται, ο ΑΝΤ1 «έπαιζε» φόρα παρτίδα Σαμαρά, προεκλογικά.
Με ένα βίντεο που παρουσιάζει τις απόψεις του σταθμού, ότι αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίναμε σε ατύχημα, ότι κινδυνεύει η σταθερότητα και γενικά με δημοσιογράφους που είναι ν απορεί κανείς πως δέχονται να είναι δημοσιογράφοι και όχι υπάλληλοι σε γραφεία τύπου κομμάτων, έδωσαν το στίγμα των καναλιών που παίζουν ρόλο(;) στην ελληνική κοινωνία.
Και είναι ευχής έργον να παρουσιάζονται όλα αυτά, έστω και από μία σατυρική εκπομπή για να καταλάβει ο κόσμος, πόσο … πρόβατο είναι!
Τα κανάλια βέβαια, μετά αναρωτιούνται γιατί χάνουν τηλεθεατές αν και όσοι γνωρίζουν από τηλεόραση, ξέρουν πως οι ειδήσεις είναι το πρόγραμμα με την χαμηλότερη θέαση.
Απλά, τα κανάλια χρησιμοποιούν και τους μεγαλοδημοσιογράφους γι αυτή τη δουλειά.
Μπορείτε να δείτε εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=RWa_uOdSxgY   στο 11.24 και μετά.
Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, είναι αναμφισβήτητα η κορυφαία εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Και το κυριότερο, μέσα από τη σάτυρά τους, λένε αλήθειες που πονάνε.
Του ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος του πιο σοβαρού δελτίου ειδήσεων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης