Τον έπιασαν την ώρα που έκλεβε αυτοκίνητο στη μαρίνα Ρεθύμνου

Τον έπιασαν την ώρα που έκλεβε αυτοκίνητο στη μαρίνα Ρεθύμνου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015, 10:51


Για φθορά ξένης περιουσίας και απόπειρα κλοπής κατ' εξακολούθηση, συνελήφθη 32χρονος εντός της μαρίνας του Ρεθύμνου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, ο ανωτέρω κατελήφθη να έχει παραβιάσει σταθμευμένο Ι.Χ. όχημα και να έχει αφαιρέσει από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των τεσσάρων (04) ευρώ και τριάντα (30) λεπτών. Επίσης, ύστερα από έλεγχο, ευρέθη στην κατοχή του 32χρονου, ένα (01) πιστόλι, φερόμενου τύπου αεροβόλου το οποίο και κατασχέθηκε.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία του συλληφθέντος όπου εντοπίστηκαν, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα, ένα (01) tablet,ένα φορητό dvd, δυο (02) συσκευές lazer, έξι (06) κλειδιά διαφόρων οχημάτων, δύο (02) συσκευές blue tooth, τέσσερις (04) σουγιάδες, ένα (01) μαύρο πορτοφόλι, ένα (01) μπουκάλι με μεταλλικά σφαιράκια αεροβόλου, δώδεκα (12) χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών μικρής αξίας, μία (01) συσκευή dvd και ένας (01) φορητός υπολογιστής, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει. Επιπροσθέτως ένα εκ των ανωτέρω κινητών τηλεφώνων αναγνωρίσθηκε από τον κάτοχό του καθώς είχε αφαιρεθεί από σταθμευμένο όχημα στην μαρίνα Ρεθύμνου μεταξύ 23 και 24/2-15 και είχε δηλωθεί στην οικεία Λιμενική Αρχή.
Προανάκριση διενεργείται κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αντικείμενα και συσκευές.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015, 10:52


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα