Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τελεία και παύλα!
Όταν στο ελληνικό πρωτάθλημα χάνει βαθμό ή βαθμούς από αντιπάλους, είναι φυσιολογικό να γίνεται είδηση.
Έχει και ο Ολυμπιακός δικαίωμα, να χάσει. Δεν το κατάλαβα δηλαδή, υπάρχει κανένα συμβόλαιο που να γράφει ότι απαγορεύεται να χάσει;
Χθες, έπαιξε καλύτερα ο Ατρόμητος κι έχασε. Σε όλο τον αγώνα, μία καθαρή ευκαιρία ο Ολυμπιακός δεν έκανε! Και πώς να το κάνουμε, έχει δικαίωμα να βρίσκεται  ομάδα και προπονητής σε άσχημη μέρα.
Ο Ατρόμητος και με την αλλαγή του προπονητή, είχε διάθεση, πάθος και ψυχή για να πάρει το αποτέλεσμα. Οι δικοί μας μπορεί και να είχαν το μυαλό τους στο τσάμπιονς λιγκ κι εδώ που τα λέμε, όταν σου φουσκώνουν τα μυαλά οι εφημερίδες δεν θέλει και πολύ να πιστέψεις ότι φέτος πας για τον τελικό του θεσμού!
Και το μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη πάνω στον Αφελάι που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, ναι μεν είναι κόκκινη κάρτα αλλά όλα τα άλλα ότι ο Ταυλαρίδης έχει θέμα με τον Ολυμπιακό κτλ, είναι αστειότητες. Απλά όταν παίζεις με πάθος και δύναμη, απέναντι στον δυνατότερο αντίπαλο και θέλεις να κάνεις το παιχνίδι της ζωής σου, πέφτεις σε … υπερβολές.
Δεν πρέπει ο Ολυμπιακός, αυτό το τεράστιο μέγεθος συλλόγου να πέφτει σε λάθη που κάνουν οι μικρότεροι αντίπαλοί του. Δεν φταίει καμιά διαιτησία όταν χάνει ο Ολυμπιακός. Φταίει ο ίδιος και μόνο αυτός που δεν έπαιξε. Εκτός από ακραίες περιπτώσεις(βλέπε Τούμπα πέρυσι κύπελλο), ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Αν παίξει κερδίζει. Αν νομίζει ότι θα παίξουν οι φανέλες, χάνει!
Απλά τα πράγματα κι όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε. 
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που αποδεικνύεται ότι είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και αυτό οφείλεται στο μεγαλύτερο βαθμό στον πρόεδρό του. Δεν μπορεί να κριθεί ένας προπονητής από ένα παιχνίδι, όμως ο Σα Πίντο έδειξε διαβασμένος. Αν συνεχίσει έτσι οι στόχοι της ομάδας του Περιστερίου θα είναι μεγάλοι.
Ζαφείρης Σπυριδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης