Σε κλιματιζόμενους χώρους θα μπορούν να βρουν καταφύγιο οι πολίτες στα Χανιά όσο διαρκεί ο καύσωνας, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «ο δήμος Χανίων, έπειτα από το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για τις επόμενες ημέρες, διαθέτει για το κοινό, κλιματιζόμενους δημοτικούς χώρους σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι οι πολίτες θα μπορούν να βρουν καταφύγιο δροσιάς στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χανίων (Κυδωνίας 29), από τις 07.30 έως τις 19.30.

Στα αποκεντρωμένα δημοτικά καταστήματα (πρώην δημαρχεία) Ακρωτηρίου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Θερίσου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Σούδας, από τις 07.30 έως τις 15.30.

Στη δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων (Υψηλάντων 29), από τις 08.00 έως τις 15.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), από τις 08.00 έως τις 15.00.

Στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, από τις 08.00 έως τις 15.00.

Παράλληλα, ο δήμος καλεί τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και όλους όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις ημέρες, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Υγείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης