Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδας 3 έως 7 ημερών που εκδόθηκε την Τρίτη 29-05-2012 και ισχύει από την Πέμπτη 31-05-2012 έως και τη Δευτέρα 04-06-2012.

Πέμπτη 31-05-12 καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

‘Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή 01-06-12 καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και πιθανώς πρόσκαιροι όμβροι στα υπόλοιπα ορεινά.

‘Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 02-06-12 καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά και πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά.

‘Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Κυριακή 03-06-12 και Δευτέρα 04-06-12 καιρός: γενικά αίθριος και σχετικά ζεστός.

‘Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά στο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.