Ένας 29χρονος άνδρας, ο Νίκος Λούλης, γιος του Κώστα Λούλη και ιδιοκτήτης της εταιρείας “Μύλοι Λούλη Α.Ε.”, αναλαμβάνει με δικά του έξοδα την αναστήλωση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας, το οποίο καταστράφηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή.   Η οικογένειά του Νίκου Λούλη, είναι 7η γενιά μυλωνάδων με καταγωγή από την Αετορράχη Κατσανοχωρίων. Ο 29χρονος, που είναι γνωστός για την προσφορά του στην Ήπειρο, -παρά το νεαρό της ηλικίας του- ήδη επικοινώνησε με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και του γνωστοποίησε την πρόθεση της οικογένειας, να αναλάβει τα έξοδα.   Σύμφωνα με το epirusgate, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον κ. Καχριμάνη, οι πρόγονοί του χρηματοδότησαν κατά το παρελθόν δύο φορές την κατασκευή του γεφυριού και γι’ αυτό και για τον ίδιο, πέφτει βαρύ το φορτίο της προσφοράς για την αναστήλωσή του.   Ο Νίκος Λούλης έχει αναλάβει τα ηνία της εταιρείας από το 2010. 
Για εμάς εδώ στο zouglaport, η είδηση δεν ήταν κάτι που μας έκανε εντύπωση. Δεν είναι τυχαίο πως όταν αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε μια νέα στήλη Το Αφιέρωμα, επιλέξαμε ως πρώτο πρόσωπο αυτό του Νίκου Λούλη.
Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα που είχαμε κάνει στις 25 Νοεμβρίου του 2013, στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε ανθρώπους που μόνο προσφέρουν σ αυτόν τον τόπο!

http://www.zougla.gr/zouglaport/sinentefksis/article/mili-louli-230-xronia-istorias

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης