H ιστορία της Airfasttickets, του διεθνούς online ταξιδιωτικού πρακτορείου, ξεκινά το 2009, όταν άνοιξε το πρώτο γραφείο της στον Πειραιά, δημιουργώντας νέες προοπτικές στον κλάδο της διακίνησης επιβατών.
Σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, η Airfasttickets πέτυχε την δυναμική της ανάπτυξη, ανοίγοντας γραφεία στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, την Φρανκφούρτη την Κωνσταντινούπολη.
Πάγια δέσμευση της αποτελεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω προηγμένης τεχνολογίας. Η εταιρεία, μένοντας πιστή στο όραμα της, προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Παράλληλα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών της, η Airfasttickets παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση και εύκολη πλοήγηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της.
Η δυναμική ενίσχυση του δικτύου της εταιρείας και η διεύρυνση της παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά, οδήγησε στη διάκριση της Airfasttickets στα βραβεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκύρια, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο «Αναπτυσσόμενης Μικρομεσαίας Επιχείρησης» στον διακεκριμένο θεσμό των βραβείων ΕΒΕΑ, που πραγματοποιήθηκε για 17η συνεχή χρονιά.
Η εταιρεία, η οποία βρίσκεται πάντα κοντά στον καταναλωτή, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα προσφορών προκειμένου να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Με διαχρονικό στόχο την προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών, προχωρά σε συνεργασίες με έμπιστους παρόχους και δημιουργεί πρωτοπόρα προϊόντα.
Η τροχιά ανάπτυξης που χαρακτηρίζει την πορεία της Airfasttickets, της δίνει τη δυνατότητα να εξελίσσει διαρκώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, οδηγώντας την ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά της να διευκολύνει τον κόσμο που αγαπά να ταξιδεύει. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης