«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε μια συζήτηση που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να γίνει με κανονικούς και ψύχραιμους όρους» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσας σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για ξεπούλημα. Έχω μιλήσει για επιλογές της μιας ή της άλλης κατεύθυνσης και έχω προβάλει αντιρρήσεις» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«(Την Κυριακή) Εξέθεσα με τον πιο ήπιο και αντικειμενικό τρόπο τις πραγματικότητες που υπάρχουν και μίλησα εκ μέρους της κυβέρνησης και όχι του εαυτού μου. Μόνος μου είπα ότι ο πρωθυπουργός τρεις φορές στην τοποθέτησή του μίλησε για τροποποιημένη σύμβαση και σε αυτό συμβάλλαμε όλοι. Ακριβώς αυτό ενόχλησε τους πολιτικούς αντιπάλους μας που ανακάλυψαν για μια ακόμη φορά κρίση στην κυβέρνηση» ανέφερε.

«Αυτό που ισχύει είναι ότι μία δεσμευτική συμφωνία, που ήταν εκτός των προγραμματικών μας δηλώσεων, την υλοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάναμε σημαντικότατες αλλαγές σε σχέση με το σχέδιο που είχε προετοιμαστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα» διευκρίνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης