ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή ενός ακόμη σημαντικού έργου υποδομής για τον Κορυδαλλό, του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης στην έκταση των 12 στρεμμάτων επί της οδού Σταματοπούλου στον Άνω Κορυδαλλό. Το έργο, που θεμελιώθηκε σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρου Μερεντίτη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Δημόπουλου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, κατασκευάζεται από τον ΟΣΚ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής.

Η κατασκευή 2ου Γυμναστηρίου αποτελούσε δέσμευση της δημοτικής αρχής για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των αθλούμενων, όσο και εκατοντάδων μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, αφού στην περιοχή στεγάζονται σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού δήλωσε ότι η υλοποίηση του αποτελεί δικαίωση της δημοτικής αρχής και σηματοδοτεί την ιδιαίτερη προτεραιότητα που δίνει στην απόκτηση υποδομών στον τομέα της νεολαίας, του αθλητισμού και της παιδείας. Υπογράμμισε δε ότι η ένταξη του στο ΕΣΠΑ εξασφαλίζει πλήρως την χρηματοδότηση του.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης