Αναστάτωση έχει προκληθεί στους ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη μετά τη φήμη ότι το Διαβητολογικό Κέντρο που λειτουργεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο πρόκειται να τεθεί εκτός λειτουργίας.

Η σεναριολογία ξεκίνησε μετά τη διαπίστωση της μη αναγραφής του στο νέο κανονισμό του Νοσοκομείου που αναρτήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 11 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zouglaport  επικοινώνησε με το Διοικητή του Τζάνειου κ. Χ. Παπαχρήστο, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός της μη συμπερίληψης του Διαβητολογικού Κέντρου στον Κανονισμό αλλά το απέδωσε σε παράλειψη επισημαίνοντας μάλιστα ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει ήδη καταθέσει αίτημα  διόρθωσης στη ΔΥΠΕ και αναμένεται λύση στο προσεχές διάστημα. Από την πλευρά του ο κ. Παπαχρήστος ξεκαθαρίζει ότι σε κάθε περίπτωση το Διαβητολογικό  Κέντρο συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του καθώς απασχολεί και ειδικευόμενους ιατρούς.

Από την πλευρά της και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη, υπεύθυνη για την περιοχή του Πειραιά, κ. Γ. Γεμιστού, σε τηλεφωνική επικοινωνία  του zouglaport μαζί της τόνισε ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς καθώς το Διαβητολογικό Κέντρο του Τζάνειου το οποίο είναι μάλιστα ένα από τα πλέον εξειδικευμένα και επαρκώς στελεχωμένα κέντρα και  το οποίο έχει υπό παρακολούθηση πάνω από 25 ασθενείς  δεν θα πάψει να λειτουργεί ενώ με τη σειρά της αποδίδει και η ίδια την παράλειψη σε λάθος καθώς έχει λάβει τις αναγκαίες διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους φορείς.

Επιμέλεια: Χαρά Παγκάλου 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης