Για πρώτη φορά, η κόρη του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, Γεωργία, κατέρχεται στις εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής.

Στον πολιτικό στίβο πάντως, εισήλθε το 2010, όταν εξελέγη πρώτη σε ψήφους στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μήνυμά της στην προσωπική της ιστοσελίδας γράφει:

«Δε θέλω να περιγράψω τις δύσκολες στιγμές που ζούμε καταδικάζοντας. Αυτά τα γνωρίζουμε όλοι. Ο καθένας που διαβάζει αυτό το κείμενο ξέρει καλύτερα από μένα τι νιώθει και πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή του από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Ξέρω με βεβαιότητα πως η σημερινή κατάσταση αντανακλά την πιο σκοτεινή, την πιο μελανή μας πλευρά. Ξέρω επίσης πως έχουμε λαμπρές, δημιουργικές δυνάμεις. Στόχος μας πρέπει να είναι να γίνουμε οι καλύτεροι που μπορούμε με προσπάθεια, λογική και δουλειά. Δεν αρκεί να διαμαρτυρόμαστε. Δεν αρκεί να απογοητευόμαστε. Η ηττοπάθεια δεν μας αξίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χώρα μας είναι ένας ευλογημένος τόπος με ευφυείς και ικανούς ανθρώπους. Έχει περάσει δυσκολίες πολλές στην Ιστορία της και μία ακόμη ζούμε σήμερα. Η έλλειψη πίστης δεν οδηγεί πουθενά. Είναι εύκολο να κυριαρχεί ο θυμός κι η ανασφάλεια όταν η επιβίωση γίνεται καθημερινός αγώνας» και προσθέτει:

«Όμως τίποτα δεν είναι οριστικό. Τα συστήματα, τις διαπραγματεύσεις, τους όρους της ζωής τούς διαμορφώνουμε εμείς οι ίδιοι. Θέλει πίστη κι επιμονή η ζωή για να πετύχει.

Οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας. Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Έχουμε όλοι ανάγκη αυτή τη χώρα. Πρέπει να την προστατεύσουμε, γιατί μόνο έτσι προστατεύουμε τους εαυτούς μας.

Βάζω υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία, με τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που έχει τη γνώση και την ικανότητα να δώσει άμεσες, ρεαλιστικές και υπεύθυνες λύσεις. Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτή του την προσπάθεια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης