Λήγει την Τρίτη η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο  Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά  6 – 15 ετών  που οργανώνουν ο Δήμος του Πειραιά και   η  ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Φιλοδοξία του προγράμματος – που κατά την πρώτη χρονιά λειτουργίας του σημείωσε μεγάλη επιτυχία – είναι να δώσει διέξοδο στους γονείς ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις εργασιακές και προσωπικές τους υποχρεώσεις , ενώ τα παιδιά να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε πλούσιες δραστηριότητες εντός και εκτός του σχολείου, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Κολυμβητήριο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Θεατρικό παιχνίδι, Χορό, Μαγειρέματα, Επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, Εκδρομούλες για παιχνίδι και πικ νικ και ό, τι άλλο μπορεί να κάνει τα παιδιά να διασκεδάσουν με την ψυχή  τους και να περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην πόλη.

 Το πρόγραμμα, θα εξελιχθεί σε τρεις περιόδους: από  19/6-29/6/2012,                                         από      02/7-13/7/2012 και από 16/7-27/7/2012.

Το κόστος για κάθε περίοδο ανέρχεται σε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

80 ευρώ για το πρώτο παιδί , 60 ευρώ για το δεύτερο παιδί της ίδιας οικογένειας                και 30 για το τρίτο.                                                                                                                           Αν το οικογενειακό εισόδημα είναι χαμηλότερο των 12.000 ευρώ  ή  αν οι γονείς είναι άνεργοι,  τα παιδιά θα φιλοξενηθούν δωρεάν.    

Μπορείτε να υποβάλετε τις αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 12/6,  στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π., (Ελ. Βενιζέλου και Ζωσιμαδών 11) , 09:00 – 14:00,  προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά :   

Πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση, Πιστοποιητικό Γεννήσεως του παιδιού, Φωτοτυπία Ταυτότητας του γονέα και Εκκαθαριστικό Εφορίας 2011 για την περίπτωση της απαλλαγής από την οικονομική συμμετοχή.   

Το πρόγραμμα υλοποιείται με όλους τους κανόνες ασφαλείας,  από εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο : 210-4101756.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης