Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε δρόμους των δήμων Ασπροπύργου, Αιγάλεω, Νίκαιας/ Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περάματος, Χαϊδαρίου και Κερατσινίου/Δραπετσώνας, θα υπάρξει, λόγω εργασιών συντήρησης, για το χρονικό διάστημα από 9 ως 31 Ιουλίου με εξαίρεση τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο.

 Αναλυτικά η κυκλοφορία θα γίνεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 α) Σε μία λωρίδα κάθε φορά της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από το ύψος της Χαλυβουργικής (χ/θ 19+000) έως τη γέφυρα Σαρανταποτάμου και σε μέγιστο μήκος 500 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.

 β) Στη δεύτερη και τρίτη από δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από τη γέφυρα της Λ. Αθηνών έως τη γέφυρα της Ιεράς Οδού, σε μέγιστο μήκος 100 μέτρων και σε μέγιστο πλάτος 7 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 05.00΄ της επομένης.

 γ) Στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο ισόπεδο τμήμα της μετά τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, σε μέγιστο μήκος 100 μέτρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 δ) Στη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (Λ. Σχιστού), στο τμήμα της από τον κόμβο ΒΙ.ΠΑ.Σ. έως το ύψος των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού και σε μέγιστο μήκος 500 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σκαραμαγκά, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 05.00΄ της επομένης.

 ε) Στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στη δεξιά λωρίδα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (Λ. Σχιστού), στο τμήμα της από τον κόμβο ΒΙ.ΠΑ.Σ. έως το ύψος των εγκαταστάσεων του Υπουργείου ΑΝ.Α.ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. και σε μέγιστο μήκος 500 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κερατσίνι, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.

 

Keratsinivoice.blogspot.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης