Πού πρέπει να απευθυνθεί κανείς για να εισπράξει το επίδομα ανεργίας που δεν έχει λάβει από τον περασμένο Μάρτιο, διερωτάται ο κ. Δημήτρης από την Κρήτη. Ο 47χρονος καταγγέλλει στην εκπομπή Cosa Nostra του zougla radio την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τον τελευταίο χρόνο.

Ο καταγγέλλων βρίσκεται σε απόγνωση καθώς όπως ο ίδιος ισχυρίζεται δεν έχει λάβει το επίδομα ανεργίας που δικαιούται από διμήνου. Αν και το ποσό που εισέπραττε έφτανε μόλις τα 294€, του ήταν άκρως απαραίτητο, διότι δεν έχει άλλους πόρους να συντηρήσει την οικογένεια του καθώς στην ίδια θέση βρίσκεται και η σύζυγος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο 47χρονος είναι τραγική καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια του, συντηρείται από την Εκκλησία ενώ κατακλύζεται από λογαριασμούς και τραπεζικά δάνεια που δεν μπορεί να αποπληρώσει.

Ο κ. Δημήτρης έχει εικοσαετή προϋπηρεσία ως ναυτεργάτης και ενάμιση χρόνο πριν από την συνταξιοδότηση του απολύθηκε. Ο Οίκος Ναύτου παρά τις οχλήσεις των ναυτεργατών της Κρήτης δεν δίνει σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει ενώ ο Διοικητής του Λιμεναρχείου κ. Αντώνης Δασκαλάκης έχει αποστείλει τρείς επιστολές στον με αίτημα την πληρωμή των δικαιούχων και δεν έχει λάβει έως σήμερα επίσημη απάντηση.

επιμέλεια: Μίλλη Σιδέρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης