Η Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη», ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Α. Ι. Ρέντη – Νικαίας, για την περίοδο 2012 – 2013, ότι οι εγγραφές θα διαρκέσουν από την Τρίτη 15 Μαΐου έως και την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.

Η επεξεργασία των αιτήσεων θα γίνει από επιτροπή που ορίζει το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή των υπευθύνων παιδαγωγών των Σταθμών. Τα κριτήρια επιλογής είναι εισοδηματικά (με προτεραιότητα στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες), κοινωνικά (μονογονεϊκές οικογένειες κλπ) και εντοπιότητας (δημότες – κάτοικοι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

2. Αντίγραφο Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος οικονομικού έτους 2012, ή κκαθαριστικού Σημειώματος Δ.Ο.Υ. οικονομικού έτους 2011.

3. Βεβαίωση απασχόλησης και για τους δύο γονείς από τον εργοδότη και φωτοτυπία τελευταίων ενσήμων, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, βεβαίωση ασφάλισης από τον Ο.Α.Ε.Ε.

4. Βεβαίωση παιδιάτρου για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας με τα προβλεπόμενα εμβόλια ανάλογα με την ηλικία και πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (Mantoux).

5. Αντίγραφο άδειας νόμιμης παραμονής σε ισχύ, προκειμένου για παιδιά αλλοδαπών γονέων.

     Για τις περιπτώσεις επανεγγραφών, απαιτούνται μόνο τα υπ’ αριθμ. 1, 2 και 3 δικαιολογητικά, καθώς επίσης και η εξόφληση των τροφείων της προηγούμενης περιόδου.

     Τέλος, ενημερώνουμε τους άνεργους γονείς ότι μπορούν να απευθύνονται για αιτήσεις στο αντίστοιχο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α. που αναφέρεται ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες και εφαρμόζεται δωρεάν, χωρίς καταβολή τροφείων, σε συγκεκριμένους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης