Η ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης (ΝΕΖ) δεν μπορεί να αγνοείται από τον ΟΛΠ Α.Ε., καθώς πέρα από τα άμεσα έσοδα για τον Οργανισμό, θα επιφέρει πολλαπλάσια οικονομικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Αυτό επισημαίνει , μεταξύ άλλων, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ, Γιώργο Ανωμερίτη, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου (Ένωση) Ναυτικών Πρακτόρων & Επαγγελματιών Χρηστών Λιμένων, Θεολόγος, Ιωαν. Θεολογίτης.

Στην επιστολή που συνυπογράφει και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Κωνσταντίνος Δημ. Μαργέλης επισημαίνεται ακόμη ότι ένα πλοίο που έρχεται στη Ζώνη αφήνει τόσα χρήματα όσο 20 πλοία μεταφοράς φορτηγών (ro/ro) που φθάνουν στο car terminal ή 10 containerships ή ακόμη και 10 κρουαζιερόπλοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε συλλογικά, για να προσελκύσουμε τα εκατομμύρια δολάρια που πληρώνουν ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες σε γειτονικές χώρες και να κάνουμε την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά πρότυπο ναυτιλιακό και επισκευαστικό κέντρο τονίζει ο κ. Θεολογίτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης