Την έντονη αντίδραση των κατοίκων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας έχει προκαλέσει η χορήγηση άδειας σε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας για την εγκατάσταση κεραίας στην περιοχή.

Με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό, ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αντωνίου Κερατσινίου  επισημαίνει τα ακόλουθα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Με μεγάλη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε για την άδεια που δώσατε σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με σκοπό την εγκατάσταση κεραίας στη θέση «ZESTENA» του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Σας ενημερώνουμε ότι η απόφασή σας αυτή βρίσκει αντίθετους και εξαγριωμένους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται οι κάτοικοι να επιτρέψουν την εγκατάσταση της κεραίας – δολοφόνου στην ήδη υποβαθμισμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια περιοχή μας, σε απόσταση αναπνοής από τα σχολεία, τα στάδια και τις κατοικίες.
Επί σειρά ετών έχουμε λάβει υποσχέσεις δια στόματος των εκπροσώπων της Νομαρχίας και συγκεκριμένα του κ. Μίχα, για την αναβάθμιση και την ανάπλαση της περιοχής.
Η απόφασή σας αυτή θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας.
Δεν εμπιστευόμαστε καμία περιβαλλοντολογική μελέτη και την θεωρούμε αναξιόπιστη.
Σ’ έναν από τους πιο υποβαθμισμένους Δήμους της χώρας άλλη υποβάθμιση δεν χωρά (ΔΕΗ, ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ κλπ.).
Οι Κινητοποιήσεις μας θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.
Υ.Γ. Τα ενγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μας είναι 997» 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης