Σε απόγνωση για το ρεύμα στο Πειραιά

Σε απόγνωση για το ρεύμα στο Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012, 12:34

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή την σκλήρυνση των αποφάσεων της ΔΕΗ, για άμεση διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε πειραϊκές εμπορικές επιχειρήσεις, που λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπόρεσαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, απέστειλε στον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Α. Ζερβό την ακόλουθη επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε,

                Σε πλήρη απόγνωση βρίσκονται οι πειραϊκές εμπορικές επιχειρήσεις, μετά τις αλλεπάλληλες και πολλαπλασιαζόμενες διακοπές παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ σε πολλές επιχειρήσεις, λόγω της προσωρινής αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών τους.

                Σε μια εξαιρετικά δυσμενή περίοδο, που όλοι γνωρίζουμε την αγωνιώδη προσπάθεια χιλιάδων επιχειρήσεων να σταθούν όρθιες μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα ανύπαρκτης αγοραστικής δύναμης, φοροεπιδρομής και κάκιστης ψυχολογίας, έρχεται η συγκεκριμένη ενέργεια της ΔΕΗ να επιταχύνει το οριστικό κλείσιμο καταστημάτων και το χάσιμο χιλιάδων θέσεων εργασίας.

                Δεδομένου ότι η ύφεση συνεχίζει να εντείνεται και η επόμενη μέρα θα καταστεί εξαιρετικά δύσκολη, εάν δεν κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και δεν υπάρξει κατανόηση, ιδιαίτερα από τις ΔΕΚΟ, ζητούμε την άμεση διακοπή κάθε σχετικής απόφασης και το πάγωμα τέτοιων πρωτοβουλιών με άμεση δυνατότητα διακανονισμών, τουλάχιστον για έξι μήνες, προκειμένου να δοθεί στο ελληνικό εμπόριο μια τελευταία ευκαιρία ανασύνταξής του, αλλά και διαφύλαξης των εξαιρετικά απαραίτητων θέσεων εργασίας».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012, 12:34


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα