Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κορίνα Λαουλάκου, συναντήθηκαν στις 2:30 μετά το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους σχολικούς φύλακες του Δήμου και αντήλλαξαν ευχές για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στους σχολικούς φύλακες τόνισε:
«Θέλω ανθρώπινα, χριστιανικά, να σας ευχηθώ για τις άγιες ημέρες Καλό Πάσχα. Ας είναι ανοιχτή η πόρτα της καρδιάς μας να μπει ο Χριστός. Την χτυπάει συνέχεια και πολλές φορές οι άνθρωποι την κλείνουμε αντί να την ανοίγουμε. Όταν μπει ο Χριστός μέσα στην καρδιά μας είναι αγάπη. Αγάπη για το διπλανό μας και προπαντός αγάπη για τα παιδιά μας. 
Η αγάπη για τα παιδιά μας είναι να τα προστατεύουμε από οποιονδήποτε κίνδυνο και να τους δίνουμε την αγάπη και τη γνώση. 
Γι’ αυτό η δουλειά του σχολικού φύλακα είναι πολύ σημαντική. Κατά την άσκηση του επαγγέλματός σας, είστε και μαμά και μπαμπάς και παππούς και γιαγιά. Ενεργοποιείτε όλους αυτούς τους ρόλους που ο καθένας κρύβει μέσα του. 
Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, εγώ ως Δήμαρχος, η κα Λαουλάκου ως Αντιδήμαρχος, ο κ. Παράσχος ως ειδικός σύμβουλος και οι Πρόεδροι και τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών, έχουμε πολύ υψηλά τον πήχη για την παιδεία. 
Σε κάθε περίπτωση που εγώ επικοινωνώ με τους εργαζόμενους, έστω και αν δεν ευθύνομαι, έστω και αν κάνω κάθε ημέρα τον επαίτη προς την κεντρική εξουσία, για να δώσει τα χρήματα που οφείλει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σας ζητώ συγνώμη, για τις δραματικές περικοπές που έχετε υποστεί στις αμοιβές σας, κατά την τελευταία διετία. 
Αλλά ας κρατήσουμε ψηλά την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελο για ένα καλύτερο αύριο. Και αυτά τα παιδιά μπορούν να χτίσουν καλύτερη Ελλάδα από την Ελλάδα που τους δίνουμε εμείς. Μπορούν. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό Πάσχα.»
Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος και η κα Λαουλάκου, προσέφεραν πασχαλινά τσουρέκια στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στον καθένα ξεχωριστά προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης