ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δικά τους αποκριάτικα καπέλα κατασκεύασαν οι μικροί μας φίλοι με τη βοήθεια των μελών των ΚΑΠΗ την Κυριακή που μας πέρασε στην κεντρική πλατεία Ρέντη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Τα  παιδιά χάρηκαν τα παιχνίδια με τους κλόουν,  φιλοτέχνησαν ζωγραφιές και γνώρισαν την τέχνη της αγγειοπλαστικής με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Πολιτισμού.

 

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρέντη δημιούργησαν αποκριάτικες μάσκες και χόρεψαν μαζί με τα μέλη του τμήματος παραδοσιακών χορών του Δήμου στην κεντρική πλατεία του Ρέντη. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι που προκάλεσε μεγάλο κέφι και χαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που ξεκίνησε με διαγωνισμούς και σαφάρι,  ενώ αργά το βράδυ ακολούθησε συναυλία με ροκ ήχους από το Μουσικό Εργαστήρι του Δήμου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις  συνεχίζονται την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία του Ρέντη με διαγωνισμό καραόκε για τα πληρώματα του κρυμμένου θησαυρού στις 6.00 μ.μ. και το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 11 το πρωί με κλόουν , φουσκωτά, facepainting και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης