Το πρόγραμμα για τα κούλουμα στον Πειραιά

Το πρόγραμμα για τα κούλουμα στον Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013, 10:31

Συνεχίζονται με πολύ κέφι, σε αποκριάτικους ρυθμούς και μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή και του Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γιώργου Σιγάλα, θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικη συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στον πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος» (Θήρας και Μαντινείας) στα Καμίνια, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 18:00.
ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου από τις 10:00 μέχρι τις 16:00, μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Φουσκωτά παιχνίδια, (κάστρο, τσουλήθρα, πολυπαιχνίδι) για μικρά παιδιά, baby park για νήπια, φουσκωτό αερόστατο (στατικό) ύψους 3m με banner, sky dancer ύψους 6 m, κλόουν που θα κατασκευάζει μπαλονοκατασκευές, πρόγραμμα σκηνής με ανιματέρ που θα κάνει παιχνίδια, παιδικό καραόκε με πολύ χορό και τραγούδι, κ.α.

Με πολύ μουσική, σε μια πραγματικά αποκριάτικη ατμόσφαιρα, θα λειτουργήσει και εργαστήρι ζωγραφικής με αποκριάτικα θέματα, για τα μικρά παιδιά του Πειραιά.

Επίσης, θα υπάρχουν στο χώρο, έμπειροι παιδαγωγοί για φύλαξη των παιδιών στα παιχνίδια.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με κέφι, χορό, τραγούδι και καλό φαγητό, συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου, όπου τα μεγάλα παιδιά του Πειραιά, διασκεδάζουν με ζωντανή μουσική, σε αποκριάτικους ρυθμούς.

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

Ο Δήμος Πειραιά, με σύνθημα: «ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ πετάμε τον χαρταετό μας, δεν πετάμε τα σκουπίδια μας!» διοργανώνει εκδήλωση την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου, στην πλαζ της Φρεαττύδας, όπου θα προσφέρει στις Πειραιώτισσες και στους Πειραιώτες σαρακοστιανά, κρασί και διασκέδαση με την ορχήστρα του Σπύρου Πολυκανδριώτη, από τις 11:00 μέχρι τις 17:00, με παραδοσιακό, ρεμπέτικο, σμυρναίικο, δημοτικό και νησιώτικο τραγούδι.
Επίσης, στην πλαζ της Φρεαττύδας θα υπάρχει παιδότοπος με καλλιτεχνικά δρώμενα και δημιουργική απασχόληση των παιδιών.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:

«Καλούμε τα παιδιά όλων των ηλικιών να έρθουν την Καθαρά Δευτέρα, να γιορτάσουμε στην καθαρή πλέον πλαζ της Φρεαττύδας, τα παραδοσιακά Κούλουμα, με σαρακοστιανά, με καλό κρασί και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Στον Πειραιά, στην πόλη της καρδιά μας, συνεχίζουμε το δημιουργικό και αναγεννητικό μας έργο. Με αποκριάτικες εκδηλώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο στο αναπλασμένο Πάρκο Δηλαβέρη, τον καλύτερο χώρο του Λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και αυτό το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, στην πλατεία Κανάρη, στο Πασαλιμάνι. Με εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, που διασκεδάζουν με την ψυχή τους τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά, με αποκριάτικη συναυλία στο «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια, για τα παιδιά των Παιδικών μας Σταθμών. Κρατάμε ψηλά τη σημαία της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Ο Πειραιάς, η Ελλάδα, θα τα καταφέρει.»

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013, 10:35


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα