Τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στον Ο.Λ.Π. που βρίσκονται στη Μητροπολιτική περιφέρεια Πειραιώς θα επισκεφθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 στις 5:00 το απόγευμα, στο πλαίσιο προσπαθειών της τοπικής Εκκλησίας, που στόχο έχουν την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου χιλιάδων συνανθρώπων μας.

Ο Σεβασμιώτατος σε μία κοινή προσπάθεια με τον Δήμαρχο Πειραιώς κ. Ιωάννη Μώραλη και τον Πρόεδρο του Ο.Σ.Φ.Π. κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, θα βρεθεί μαζί με κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες της τοπικής Εκκλησίας, μέλη των Ενοριακών ομάδων συμπαραστάσεως προσφύγων, προκειμένου να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προσφορά του Ολυμπιακού, στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου θα ενισχύσουν επίσης ιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι στηρίζουν καθημερινά το ευρύτερο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και αποτελεί συνέχεια σειράς παρουσίας της τοπικής μας Εκκλησίας στο προσφυγικό δράμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης