ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Με μια εκδήλωση που συμβολίζει την ελπίδα για το μέλλον βραβεύθηκαν οι 321 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες ΑΕΙ και ΤΕΙ, που αποφοίτησαν από τα σχολεία του Κορυδαλλού.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν και φέτος ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση Συλλόγων Γονέων της πόλης και πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος»  με τη συμμετοχή πολλών γονέων και φίλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες  ανέφερε ότι «κάτω από αυτές τις δεινές οικονομικές συνθήκες, ο Δήμος  δεν υπέστειλε ούτε την σημαία των αγώνων, αλλά ούτε και την σημαία της ετοιμότητας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανταπόκρισης στα αιτήματα των πολιτών και ειδικά της εκπαιδευτικής κοινότητας, χωρίς κρατική επιχορήγηση και με τις δικές του δυνάμεις για να εξασφαλίσει στους μαθητές της πόλης μας σχολεία ασφαλή, όμορφα και φιλόξενα”.

Απευθυνόμενος δε στους νέους φοιτητές ζήτησε να μην ανεχθούν την αναπαραγωγή και την διαιώνιση λογικών και πρακτικών που οδήγησαν την χώρα και τον λαό μας ως εδώ και να πυροδοτήσουν  με φρεσκάδα, καθαρότητα και δύναμη, το μέλλον. 

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ευγενία Μπατμάνογλου και  πλαισίωσαν μουσικά οι μαθητές του 3ου Λυκείου Απόστολος Μάρθας και του 4ου Λυκείου Καλλιόπη Χαραλάμπη.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης