Βρέθηκε η λύση για τους εργαζόμενους στο Σκαραμαγκά

Βρέθηκε η λύση για τους εργαζόμενους στο Σκαραμαγκά

Όλα δείχνουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης καθώς με την υπογραφή επιστολής το υπουργείο δεσμεύεται απέναντι στη μισθοδοσία των εργαζομένων.

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο γενικός διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων Δημήτριος Γεωργιόπουλος, με το προεδρείο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία αποφασίσθηκε να συνταχθεί από το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας μία επιστολή με την οποία το υπουργείο θα δεσμεύεται να καταβάλλει κανονικά τη μισθοδοσία των εργαζομένων όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή των συμβάσεων για την παράδοση των τριών νέων υποβρυχίων και την κατασκευή άλλων, με την προϋπόθεση να εξευρεθεί νομική φόρμουλα προς τούτο.

Την ίδια δέσμευση θα αναλάβει το υπουργείο έναντι του ενδεχομένου ο ιδιοκτήτης των ναυπηγείων να άρει την απόφασή του για εκ περιπτροπής εργασία μία φορά την εβδομάδα που ισχύει από 18 Απριλίου.

Οι εργαζόμενοι αναμένουν αυτή τη δεσμευτική επιστολή για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε γενική συνέλευσή τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 16:16


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα