Βροχή πέφτουν τα εξώδικα από τις τράπεζες τη στιγμή που η μία επιχείρηση μετά την άλλη βάζει λουκέτο και βιώσιμες επιχειρήσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα, κορυφώθηκε και οι αντιδράσεις πολλαπλασιάστηκαν εν όψει του κινδύνου να μπουν αυτές οι επιχειρήσεις στον «ΤΕΙΡΕΣΙΑ», αφού οι περισσότερες αδυνατούν να καταβάλλουν τις δόσεις που απαιτούν οι Τράπεζες, λόγω της ασφυκτικής, από πλευράς ρευστότητας, κατάστασης στην οποία περιήλθαν. Οι δε Τράπεζες αρνούνται και την, έστω και για ένα μήνα, παράταση της αποπληρωμής των δανείων, οδηγώντας σε απόγνωση τους επιχειρηματίες.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά επανέρχεται με νέα επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και ζητάει την παράταση της αποπληρωμής των δανείων που χορηγήθηκαν μέσω ΤΕΜΠΜΕ.

Η Διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και να πράξει τα δέοντα ώστε να μην έχουμε επιπλέον λουκέτα και ανέργους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζητά δε από τις Τράπεζες να πάψουν να είναι ουραγοί της Τρόικας και να στηρίξουν την ελληνική επιχείρηση που κι εκείνη με τη σειρά της τους στήριξε όταν όλοι οι Έλληνες νομίζαμε ότι «λεφτά υπάρχουν».

Pireas2day

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης