Συμβουλευτική υποστήριξη στα μέλη του είναι διατεθειμένος να παράσχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς προκειμένου να διευκολύνει και να στηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο που πλήττεται από την κρίση όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα ακόλουθα:             

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, δεδομένης της τρομερής έντασης της οικονομικής ύφεσης και της εξαιρετικά δεινής θέσης που βρίσκονται οι επιχειρήσεις απέναντι στο Δημόσιο (ΙΚΑ, Εφορία), στις Τράπεζες και στους προμηθευτές τους, είναι στη διάθεση των μελών του για κάθε συμβουλευτική υποστήριξη.

Τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, είναι πρόθυμα να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν με τους συναδέλφους την αγωνία και τον προβληματισμό τους, αλλά και για να ασκηθεί μέσω του Συλλόγου μας πίεση προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου οι επιχειρήσεις να κερδίσουν χρόνο μέχρι να επιτευχθεί ο διακανονισμός των οφειλών τους.

Ξεκαθαρίζοντας ότι το εμπόριο είναι συσπειρωμένο, ενωμένο, αλληλέγγυο, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφύγουμε την ανεξέλεγκτη κοινωνική σύγκρουση, στην οποία προσπαθούν να  μας παρασύρουν όσοι μας οδήγησαν ως εδώ.

Από την ίδρυσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εκπροσωπεί την ενότητα και για το λόγο αυτό και για καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του ΕΣΠ τηλ. 210 4176318, ώστε να σας παραπέμψει στον αρμόδιο για το θέμα σας σύμβουλο».