Το σύνθημα που δεν έπιασε τόπο, αφού δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει τον όγκο των πολιτών, που θα του έδινε την απαραίτητη πολιτική δυναμική.

Κι έπειτα ποιοί να παραιτηθούν; Εκείνοι που παρέλαβαν το μπάχαλο, για να έρθουν να το επαναλάβουν, οι προηγούμενοι που το δημιούργησαν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παρατάξεις και οι πολιτικοί οι οποίοι όφειλαν να έχουν παραιτηθεί προ πολλού, δεν μπορούν να πετάνε μηνύματα στην προστακτική. Έτσι το φιάσκο έληξε άδοξα, με τον Άδωνι να βγάζει selfie για λογαριασμό των παρευρισκόμενων της πλατείας.

Υποψιάζομαι ότι οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι υποφέρουν επί σειρά ετών από την κτηνώδη λιτότητα, τα επανειλημμένα ψέματα και τους πολιτικάντηδες της συμφοράς, παραμένουν ψύχραιμοι χωρίς να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όπως η χθεσινή, για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Όταν αποφασίσουν να ανασκουμπωθούν για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους δε θα φωνάξουν παραιτηθείτε αλλά ξεκουμπιστείτε όλοι μαζί, εδώ και τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα εκδιώξει από την εξουσία τα παλαιοκομματικά απολιθώματα, μαζί με τα νεόκοπα εξαμβλώματά τους και αυτή την κίνηση δε θέλει να του την καπελώσουν οι Αδώνιδες της πολιτικής ζωής.

Προς το παρόν χαλαρώστε και αναρωτηθείτε μέχρι πότε θα εξαντλούν την υπομονή και τη νοημοσύνη σας…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης