Μία σειρά ακραίων δοκιμών σε πάγο, χιόνι και πολικό ψύχος κατάφερε να περάσει με επιτυχία η Ford και να κερδίσει τους αντιπάλους της στο φετινό Arctic Van Test. Πρόκειται για μία πενθήμερη δοκιμασία που συμμετέχουν εταιρείες που κατασκευάζουν επαγγελματικά οχήματα και διεξάγεται στον παγωμένο βορρά της Φινλανδίας που περιλαμβάνει σλάλομ σε παγωμένο αεροδιάδρομο, 700 χλμ. οδήγηση αντοχής καθώς και εκκινήσεις σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Συντάκτες- δοκιμαστές από έξι ευρωπαϊκά περιοδικά επαγγελματικού αυτοκινήτου οδήγησαν όλα τα van που συμμετείχαν στο Arctic Van Test και ανέδειξαν τα δύο Transit νικητές χαρίζοντας στη Ford την πρώτη διπλή νίκη στην 23-χρονη ιστορία του θεσμού.  Κάτι που επίσης δοκιμάστηκε ήταν εκκίνηση και λειτουργία θέρμανσης και ξεθαμπώματος μετά από ολονύκτια παραμονή των οχημάτων στην ύπαιθρο σε συνθήκες πολικού ψύχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Ford Transit κατατάχθηκε πρώτο ή ισάξιο στην κορυφή σε εννέα από 13 κατηγορίες έχοντας απέναντί του μοντέλα των εταιρειών, Mercedes, Opel και VW. Το μικρότερο, ολοκαίνουργιο Ford Transit Connect κατατάχθηκε πρώτο ή μοιράστηκε την κορυφή σε επτά κατηγορίες αντιμετωπίζοντας τις εταιρείες Citroen, Renault και VW.


Δείτε τι… έγινε στην Φινλανδία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης