Με τα αυτοκίνητα κατηγορίας crossover/SUV να κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά, η τσεχική μάρκα ετοιμάζει τη δική της αντεπίθεση, με τρία καινούργια μοντέλα.

Κάπως έτσι μοιάζει το νέο μεγάλο SUV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχή θα γίνει στα τέλη του 2015 με ένα μεγάλο επταθέσιο SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας. Χαρακτηρίζεται από τους άνετους χώρους, το πολυτελές εσωτερικό, τις προηγμένες τεχνολογίες, την πρακτικότητα και τους αποδοτικούς κινητήρες, με την τιμή του να είναι στα ίδια επίπεδα με του Superb, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν ο επικεφαλής της εταιρείας, Dr Winfried Vahland.

Το μικρό crossover βασίζεται στο Taigun

Ένα χρόνο αργότερα, θα δούμε την πρότασή της στα δημοφιλή compact crossover, εκεί όπου υπάρχουν τα Nissan Juke, Renault Captur, Fiat 500X, Jeep Renegade, Opel Mokka και τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας B.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στο VW Taigun, τροφοδοτείται από τους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες του γερμανικού ομίλου, έχοντας κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς.  

Πιο ελκυστική σχεδίαση για το επόμενο Yeti

Τέλος, το 2018 θα λανσαριστεί η νέα γενιά του επιτυχημένου εμπορικά Yeti, έχοντας πιο δυναμική εμφάνιση, καλύτερη ποιότητα, δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, καθώς και τα γνωστά μοτέρ του VW Group.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης