Πέρασαν 169 μέρες από τότε που ο Michael Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ, στις Γαλλικές Άλπεις. Ο Γερμανός οδηγός, όλο αυτό το διάστημα ήταν σε κώμα, με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο, εξαιτίας των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Η 16 Ιουνίου ωστόσο, είναι μια σημαδιακή μέρα για τον ίδιο, την οικογένεια, τους φίλους και τους χιλιάδες οπαδούς ανά τον κόσμο. Η εκπρόσωπος του Γερμανού, Sabine Kehm, επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο Schumacher ξύπνησε και έφυγε από το νοσοκομείο της  Γκρενόμπλ, προκειμένου να συνεχίσει την αποκατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O Michael έχει φύγει από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, για να συνεχίσει τη μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πια σε κώμα. Η οικογένεια μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους θεράποντες ιατρούς, τις νοσοκόμες και τους φυσιοθεραπευτές στη Γκρενόμπλ, καθώς και όσους του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος. Όλοι τους έκαναν εξαιρετική δουλειά αυτούς τους μήνες. H οικογένεια επιθυμεί ακόμα να ευχαριστήσει όλους αυτούς που έστειλαν τις ευχές τους στον Michael. Είμαστε σίγουροι πως τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητάμε την κατανόηση σας, ώστε η  περαιτέρω αποκατάσταση να συνεχιστεί μακριά από τη δημοσιότητα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μπράβο Michael. Απέδειξες για μια ακόμα φορά, στην πιο δύσκολη μάχη που έδωσες στη ζωή σου, ότι, είσαι μαχητής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης