Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Δεκάδες ήταν οι προσκεκλημένοι που έδωσαν το παρών στην πανελλαδική παρουσίαση των αυτοκινήτων Jaguar F-Type και Range Rover Sport. Μεταξύ αυτών η κάμερα του zougla.gr εντόπισε τον Λεωνίδα Μανιατόπουλο, γιο του επιχειρηματία Αλέξανδρου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος (φωτογραφία δεξιά) είναι ο επιχειρηματίας που έδωσε άλλη αίγλη στη μάρκα Renault και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως τον κόμβο της εθνικής οδού στο ύψος της Φιλαδέλφειας ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι τον αναφέρουν ως κόμβο Renault. Παράλληλα, ο εν λόγω άνθρωπος είναι ο ρέκορντμαν του ράλι Ακρόπολις με 40 συμμετοχές!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνιση του Λεωνίδα Μανιατόπουλου παραξένεψε πολλούς… Ωστόσο, ο ίδιος, όπως αποκάλυψε στο zougla.gr, εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στο κομμάτι του after sales των αυτοκινήτων Land Rover σε κατάστημα που διατηρεί (μαζί με άλλους επιχειρηματίες) στα βόρεια προάστια της Αθήνας και για αυτόν τον λόγο έκανε την εμφάνισή του την ημέρα της συγκεκριμένης πανελλαδικής παρουσίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεωνίδας Μανιατόπουλος…

Ο επιχειρηματίας (σε κόκκινο κύκλο) στην παρουσίαση των Jaguar F-Type και Range Rover Sport…

Εδώ παρακολουθεί την παρουσίαση των δύο αυτοκινήτων…

 Ο Λεωνίδας με την αδελφή του, Νταίζη…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης