Μετά τις Ferrari FF, McLaren MP4-12C Spider και Aston Martin Vanquish Volante, ο οίκος Neiman Marcus από το Ντάλας των ΗΠΑ, επέλεξε την Maserati Ghibli S Q4 για το ετήσιο Christmas Book.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ειδική έκδοση του ιταλικού μοντέλου ονομάζεται 100th Anniversary Neiman Marcus Limited Edition Ghibli S Q4, θα παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες και όλες είναι βαμμένες στο αποκλειστικό χρώμα «Grigio Maratea».

Η υπερ-πολυτελής αυτή έκδοση, διακρίνεται για τις ζάντες 20 ιντσών, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και το λεπτό περίγραμμα γύρω από τη γρίλια της μάσκας. Το εσωτερικό εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό, έχοντας υψηλής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα, ταμπελάκι με τον αριθμό κάθε μονάδας, ηχοσύστημα Bowers & Wilkins με 1.280W και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον V6 3.0 twin turbo κινητήρα, απόδοσης 410 ίππων και 550 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 284 χλμ./ώρα. Οι παραγγελίες ξεκινούν στις 22 Οκτωβρίου, με την τιμή να ορίζεται στα 95.000 δολάρια.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης