Θέλετε το παιδί σας να συνηθίσει από νωρίς στα πολυτελή αυτοκίνητα και να οδηγεί μοντέλα όπως αυτά της Aston Martin, ακόμα και αν δεν έχει φτάσει στην εφηβεία; Κανένα πρόβλημα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγγλική εταιρεία Nicholas Mee & Company LTD, στενός συνεργάτης της Aston Martin, δημιούργησε ένα μοναδικό τετράτροχο το οποίο απευθύνεται σε παιδιά άνω των 10 ετών. Το αυτοκίνητο ονομάζεται DB Convertible Junior, έχει μήκος 2,5 μέτρα, πλάτος λίγο πάνω από 1 μέτρο και τροφοδοτείται από κανονικό κινητήρα.

Σχεδιαστικά, βασίζεται στα θρυλικά μοντέλα της βρετανικής φίρμας, της δεκαετίας του 1960. Το τιμόνι είναι ρετρό, όπως και τα υπόλοιπα τμήματα της καμπίνας, με το ξύλο και τις δερμάτινες επενδύσεις να δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τετράχρονος βενζινοκινητήρας 110 κ.εκ., με την κίνηση να περνά στους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου τριών σχέσεων. Διαθέτει υδραυλικά φρένα, κανονικά πεντάλ που ρυθμίζονται ανάλογα το ύψος του παιδιού, φώτα και φλας. Μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 75 χλμ./ώρα, ωστόσο για λόγους ασφαλείας έχει περιοριστεί αρκετά πιο κάτω.

Όσο για την τιμή του λιλιπούτειου αυτοκινήτου, κρατηθείτε… 20.000 ευρώ! Αλλά ο γιος σας θα είναι ένας μικρός κύριος με στιλ James Bond!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης