Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πειραιώς 187 βρίσκεται η νέα επίσημη αντιπροσωπεία της  Harley-Davidson. Στο κεντρικό κατάστημα της αμερικάνικης μάρκας οι λάτρεις των δύο τροχών μπορούν όχι μόνο να θαυμάσουν από κοντά αλλά και δοκιμάσουν και όλα τα νέα μοντέλα του 2014.

Σκοπός της νέας αντιπροσωπείας είναι να μοιραστεί τις βασικές αξίες της Harley Davidson,  ελευθερία, ανεξαρτησία, θάρρος, δύναμη, αγάπη για περιπέτεια, αλληλεγγύη, παράδοση και να δημιουργήσει την κορυφαία εμπειρία στον χώρο της μοτοσικλέτας στην Ελλάδα. Με νέες τιμές, πιο ρεαλιστικές, με το Sportster Iron να ξεκινά πλέον στα 8.990 ευρώ, αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Ευρώπη σε υπηρεσίες, ρουχισμό και αξεσουάρ (service 149 ευρώ, Genuine HD t-shirts στα 24,90 ευρώ) είναι σίγουρο πως θα βάλει πολλούς σε σκέψη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ευκαιρία των επίσημων εγκαινίων της, η Harley-Davidson Athena, οργανώνει το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 ένα διαφορετικό Grand Opening, με BBQ’s, free test rides μοτοσικλετών,  rock music και διαγωνισμούς. Η έναρξη των εγκαινίων θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 19:30.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Harley Davidson Athena πατήστε ΕΔΩ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης